+316 550 851 48 info@dotcomsupport.nl

WordPress websites

Passend design

Als ondernemer komt er veel op je af. En dan wil je ook nog graag een perfecte WordPress website met optimale vindbaarheid.

Een WordPress website die bij je past, waar jij je goed bij voelt staat bij DotCom Support voorop. Daar hoort een uitgebreid intakegesprek bij, zodat wij bij het bouwen van de WordPress website rekening kunnen houden met jouw wensen. Een beetje huiswerk hoort daar wel bij, het is voor ons belangrijk dat je zelf ook nadenkt over wat je precies wilt en wat je nodig hebt.

Samen zorgen wij zo voor een mooi ontwerp, passend bij jou en bij je business!

Responsive webdesign

Een desktop, een laptop, een tablet of een smartphone, een responsive website past zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Responsive design is een moderne techniek die dit mogelijk maakt.

WordPress websites van DotCom Support zijn 100% responsive!

Vindbaarheid website

Een goede vindbaarheid is vanzelfsprekend belangrijk. De techniek bepaald onder andere de vindbaarheid van je website. Met een WordPress website hoef je je daar geen zorgen over te maken. DotCom Support zorgt dat je website technisch in orde is voor Google. Denk daarbij bijvoorbeeld aan responsive ontwerp (past op elk scherm) en een SSL certificaat.

Maar ook zoekmachine optimalisatie is belangrijk voor je ranking in Google. Als je SEO toepast op je website, dan zorg je ervoor dat je website beter vindbaar is in de zoekmachines van het internet. Een website die op pagina 1 in Google staat trekt veel bekijks. DotCom Support leert je tijdens het proces de beginselen van SEO.

Is er iets onduidelijk, geen vraag is DotCom Support te gek of teveel. Je krijgt bij ons uitleg in gewone mensen taal, geen techneuten taal.

Aanpassen website

Na oplevering van je WordPress website kun je zelf op een heel eenvoudige manier je website aanpassen. Niet alleen teksten, maar ook foto’s en video’s toevoegen of wijzigen, kun je helemaal zelf, waar je ook bent. Het is een kwestie van inloggen op de website en je kunt van start gaan.

Je WordPress website aanpassen doe je direct aan de voorkant van je website. Daardoor zie je meteen wat je doet of aan de achterkant in het WordPress CMS, de keus is aan jou.

Als de website wordt opgeleverd, krijg je van DotCom Support een stoomcursus WordPress, zodat je daarna zelf met je website aan de slag kunt gaan.

Begeleiding van A tot Z door Dotcom Support

Of het nu gaat om een eenvoudige of een uitgebreide bedrijfswebsite, met onze persoonlijke aanpak adviseren en ondersteunen wij je uitgebreid vanaf de start tot aan de lancering van de WordPress website. Je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt.

Na ons intake gesprek ontvang je van ons de in kaart gebrachte eisen en wensen en een offerte voor het project. Als de uitgangspunten duidelijk zijn en de offerte akkoord is, beginnen wij met het ontwerp van de website.

Wij hebben wekelijks overleg over je website: korte lijntjes, snel schakelen en doorgaan tot jij tevreden bent, tot de website bij je past!