+316 550 851 48 info@dotcomsupport.nl

WordPress website up to date houden

Up to date blijven

Veel bezoekers van websites ergeren zich aan verouderde informatie op websites. Als op een website niet de meest recente informatie staat, verliest deze aan kracht en zal het bezoekersaantal afnemen. Een website goed bij houden en regelmatig beoordelen op inhoud, effectiviteit en uitstraling is van groot belang.

Een WordPress website is nooit af, het plaatsen van content, een nieuwe functionaliteit toevoegen een pagina anders inrichten, deze aanpassingen kun je zelf doen. Indien je geen tijd of onvoldoende kennis hebt, dan doen wij dit graag voor je. Het maakt daarbij niet uit of wij de website hebben gemaakt.

Webredactie

Om up to date te blijven bieden wij onderstaande diensten aan:

    Tekstuele wijzigingen in reeds bestaande pagina’s.

    Het plaatsen van nieuwe teksten.

    Het toevoegen of verwijderen van afbeeldingen op bestaande pagina’s.

    Het uitbreiden van de website met nieuwe menu-items of pagina’s.

    Het plaatsen van nieuwe foto’s in galerijen en/of albums, slideshows, videos.

    Het verlenen van ondersteuning (telefonisch of per e-mail).

Technisch onderhoud

Net als een auto heeft een WordPress website regelmatig onderhoud nodig. Door WordPress te onderhouden is je website altijd veilig.

Een paar keer per jaar komt WordPress met een nieuwe versie. Om deze laatste versie te kunnen gebruiken moet WordPress worden geupdate. Ook de plugins worden regelmatig vernieuwd. Als er geen updates worden uitgevoerd dan veroudert je systeem en ontstaan er problemen met de werking en de veiligheid van de website.

Daarnaast zorgen wij ook voor regelmatige backups. Als er dan toch iets fout gaat, is je website weer snel online.

Waarom onderhoud?

    Beveiliging tegen hackers.

    Het regelmatig updaten van plug-ins, thema en WordPress versies.

    Het maken van periodieke backups van de website, voor als er toch onverhoopt iets misgaat.

    Monitoring website, signalering en controle of alles nog werkt.

Kosten website up to date houden

De kosten voor het up to date houden van een website zijn afhankelijk van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Het vaste uurtarief is € 45,00 en wordt per opdracht gefactureerd.

Voor het up to date houden van je website kun je ook kiezen voor een WordPress Strippenkaart. Je koopt dan vooraf een aantal uren in. Voordeel is dat er niet voor elke wijziging een aparte offerte en factuur hoeft worden opgesteld. Deze uren zijn na factuurdatum onbeperkt geldig en worden vooruit betaald.