+316 550 851 48 info@dotcomsupport.nl

Woocommerce webshop

Webshop met WordPress

Een WordPress website kan worden uitgebreid met WooCommerce, waarmee het een volwaardige webshop wordt. WooCommerce is zeer gebruiksvriendelijk. Bij een op zichzelf staande eCommerce oplossing is er vaak sprake van een leerproces. Met WooCommerce kun je direct zelf aan de slag.

Alle relevante informatie kun je eenvoudig toevoegen aan de producten. Zo weet de bezoeker welk product hij kan verwachten. Woocommerce is ook geschikt voor bestaande WordPress websites die de functionaliteit willen toevoegen

Webshop afstemmen op je huisstijl

Webshops op basis van WooCommerce kunnen makkelijk worden aangepast aan je eigen huisstijl. DotCom Support kan eenvoudig een webshop toevoegen aan je bestaande website of een volledig nieuwe webshop voor je ontwikkelen in je eigen huisstijl.

Inzicht in je Woocommerce webshop

De backend geeft je inzicht in alle bestellingen, waaronder de status van die bestellingen. Daarnaast zie je eenvoudig hoeveel je al verkocht hebt en welke producten goed verkopen.

Betalingsmogelijkheden Woocommerce webshop

WooCommerce komt standaard met meerdere betalingsmogelijkheden, zoals directe bankoverschrijving, rembours of PayPal. Daarnaast zijn er andere mogelijkheden, zoals Mollie. Samen kijken wij welke betalingsmogelijkheid het meest geschikt is voor je webshop.