+316 550 851 48 info@dotcomsupport.nl

Over ons

Over DotCom Support

Dotcom Support bouwt betaalbare WordPress websites en webshops voor freelancers, zzp’ers, kleine ondernemers, praktijkhouders en stichtingen. Een bestaande website onderhouden, uitbreiden, optimaliseren of restylen behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij besteden niet alleen aandacht aan de vormgeving, maar ook aan de inhoud. Heeft de website de juiste pagina’s, de juiste indeling en zijn de teksten duidelijk? Voor jou, maar ook voor de bezoekers van de website. Kortom: Een website moet er mooi en verzorgd uitzien, maar ook de inhoud moet actueel, duidelijk en helder zijn. Een website moet bij je passen, het is tenslotte je visitekaartje op internet! Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken!

Daarnaast ontzorgt DotCom Support freelancers, ZZP’ers, kleine ondernemers en stichtingen. Zorgt voor meer rust, meer resultaat en meer omzet! DotCom Support neemt werk uit handen waar je veel tijd aan kwijt bent, dat niet direct rendement oplevert maar wel moet worden gedaan!

DotCom Support staat voor flexibele assistentie op het gebied van administratieve en organisatorische werkzaamheden. Assistentie wanneer het nodig is en in een vorm die bij je past, assistentie op maat dus. Daarnaast staat DotCom voor online, het werken op afstand, als dit wenselijk en mogelijk is.

support

Waarmee kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over een van onze diensten of wil je gewoon even sparren, face-to-face of telefonisch?